Analóg televízió

Az analóg televíziós műsorszórás már az 1930-as években megkezdődött. Magyarországon a külföldi, műholdas adások elterjedését követően kezdtek elterjedni az vezetékes kábeltévé hálózatok, ami olcsó, jó minőségű televíziózást tett lehetővé az előfizetők számára.

Analóg televíziózáshoz nincs szüksége másra, mint egy televízió készülékre, lehet az a hagyományos katódsugárcsöves készülék, vagy akár a legmodernebb 3D-s LCD, LED vagy plazma televízió készülék.

Egy előfizetési díjért a háztartáson belül bármely televízió készüléken elérhető a szolgáltatás. A vételi helyek kiépítését kollégáink a legjobb minőségű anyagból gyorsan és szakszerűen elvégzik. Felhívjuk figyelmét, hogy a kábeltelevíziós vezetékek kiépítését, a jó jelminőség megtartása érdekében csak kollégáink végezhetik!

Cégünk a szolgáltatási területén két díjcsomagot kínál, amiben 14 (alap csomag) és 51 (bővített csomag) műsort továbbít. Mindkét csomagban 12 rádió műsor is elérhető. A műsorcsomagok tartalmáról az ügyfelek visszajelzése és a gazdasági megfontolások alapján döntünk.

A műsorok kiosztását a mellékelt táblázatban találják meg.

Felhívjuk figyelmét, hogy társaságunk 2010 óta digitális platformon is szolgáltat műsorelosztási tevékenységet. Ennek megismeréséhez kérjük kattintson ide, vagy válassza ki a baloldali menüből a digitális tv pontot!