FULL HD felbontású televízió, több mint 120 digitális program. tovább

Akár 300Mbit/s-os InterNet magas rendelkezésre állásal. tovább

Hagyományos készülékkel igénybe vehető telefon szolgáltatás tovább

Hagyományos analóg kábeltelevízió. tovább

Tisztelt ügyfelünk!

Amennyiben Ön a Pr-Telecom zRt ügyfele volt, bizonyára értesült róla, hogy Kőszegen, Nagycenken és a környező településeken 2020. december 1-jétől cégünk vette át a szolgáltatást a Pr-Telekom Zrt-től. Az alábbiakban tájékoztatjuk a szolgáltató váltással kapcsolatos tudnivalókról.

A szolgáltatás december 1-jétől jogfolytonosan, azonos pénzügyi és műszaki feltételek mellett folytatódik.

Az első számlája 2020. december hónapjában kerül kiállításra csekkes fizetési móddal. Amennyiben eddig csoportos beszedéssel fizette számláját, úgy a csoportos felhatalmazást cégünkre vonatkozóan is meg kell adnia bankjának. Cégünk csoportos azonosíja: A11922399. Az Ön ügyfél azonosítóját első számláján találja meg. Számláit Online ügyfélszolgálatunkon keresztül is ki tudja majd fizetni a https://online.cellkabel.hu oldalon.Ugyanitt igényelhet e-számlát is!

A hibabejelentő számaink változtak. Ezentúl közvetlen a kőszegi, illetve a nagycenki ügyfélszolgálatunkon tudnak hibabejelentést tenni. Amennyiben üzenetrögzítő jelentkezik, kérjünk hagyjon üzenetet, kollégáink visszahívják! Kőszegi irodánk telefonszáma: +36 94 655052, nagycenki ügyfélszolgálatunk telefonszáma: +36 99 655001

Amennyiben ön használta a @pr.hu végződésű email címét, úgy az 2021. február 28-án meg fog szűnni. Kérjük, hogy minden Önnek fontos regisztrációt, legyen az ügyfélkapus regisztráció vagy közösségi oldal, mielőbb regisztráljon át más email címre. 2021. feburár 28-a után az email cím hozzáférését nem áll módunkban visszaállítani. A jelenlegi email címével megegyező más domainbe tartozó címet létrehozunk Önnek és annak adatait december 15-ig email-ben megküldjük a @pr.hu végződésű email címére.

Üdvözlettel: Celldömölki Kábeltelevízió Kft.

Tisztelt Ügyfelünk!

A Celldömölki Kábeltelevízió Kft. számára kiemelten fontos ügyfelei és munkatársai egészsége. A koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében ügyfélszolgálati irodáinkat november 2-ától visszavonásig ZÁRVA tartjuk. Kérjük, hogy ezen időszakban ügyeiket, lehetőség szerint telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy e-mail-en intézzék!

Telefonszámunk: +36 95 423423
Amennyiben üzenetrögzítő jelentkezik, kérjünk hagyjon üzenetet, kollégánk minden esetben vissza fogja hívni, amennyiben megadja elérhetőségét!

A szolgáltatással kapcsolatban e-mail-ben az ugyfelszolgalat@cellkabel.hu címen kereshet bennünket.

AKCIÓ! E-számla kedvezmény!


Tegyen a környezetéért! Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkba és váltson elektronikus számlára, spóroljon havi 150 Ft-ot!

Ha elektronikus számlára vált és számláját online ügyfélszolgálatunkon keresztül bankkártyával, vagy csoportos beszedéssel fizeti, úgy havi 150 Ft E-Számla kedvezményben részesítjük!

Online ügyfélszolgálatunk az alábbi linken érhető el: https://online.cellkabel.hu. Éljen a lehetőséggel!

Akciónkban a lejárt számla tartozással nem rendelkező ügyfelek vehetnek részt!
Akciónk visszavonásig érvényes!

Számlák kifizetése!

 1. Csoportos beszedés a magán előfizetők esetén a számla kifizetésének legkényelmesebb és legolcsóbb fizetési módja. Ön felhatalmazza a bankját, hogy a szolgáltató meghatározott időszakonként (havonta) beszedje a bankszámlájáról a szolgáltatói számla összegét. Használatához rendelkeznie kell bankszámlával. A felhatalmazást megadhatja a bank internetes alkalmazásában (E-bank), számlavezető bankja telefonos ügyfélszolgálatán, vagy személyesen a bankfiókban. A felhatalmazás során lehetősége van meghatározni egy limitet, amelynél magasabb összeget a szolgáltató nem emelhet le a bankszámlánkról.

  A csoportos felhatalmazáshoz meg kell adnia cégünk azonosítóját, ami a következő: A11922399, illetve a Szerződés számát, amit a számlája jobb felső részében talál (piros nyíl mutatja).


  Szerződés számát megtalálja a számláján, a piros nyíl mutatja a helyét!

 2. Számláit Online is kifizetheti, akár regisztráció nélkül is az https://online.cellkabel.hu weboldalon keresztül! Ez a csoportos beszedést követően a legegyszerűbb, és minden tekintetben a legolcsóbb fizetési módszer. Amennyiben regisztrál rendszerünkbe, úgy most 150 Ft-ot spórolhat havonta, ha elektronikus számlát igényel!
 3. iCsekk QR kódos befizetési lehetőség okostelefonnal. A sárga csekken található QR kód beolvasásával csekkjét feladhatja postai sorbanállás nélkül. A fizetéshez bankkártya és egy mobil telefon készülék szükséges. Részletek a Magyar Posta weboldalán ide kattintva!

 4. Online csekkbefizetés számlavezető bankjának internetes bankjában: A számlavezető bankjának internet banki felületén vagy okostelefonos alkalmazásban lehetősége van csekkjét befizetni. A részletekről érdeklődjön számlavezető bankjánál!

 5. Banki átutalás (kizárólag intézmények és cégek esetén):

  Az átutaláshoz szükséges adatok:
  Kedvezményezett neve: Celldömölki Kábeltelevízió Kft.
  Bankszámla szám: 10201006-50079863-00000000
  Számlavezető bank: K&H Bank
  Közlemény: szerződés szám (a számla jobb felső részén található, kizárólag csak a szám megadás szükséges)


  Szerződés számát megtalálja a számláján, a piros nyíl mutatja a helyét!