Internet

Társaságunk 2002 óta szolgáltat internetet kábeltelevíziós hálózatán. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a kábeltelevíziós technológiában elérhető legmodernebb eszközökkel rendelkezünk, ez teszi lehetővé azt, hogy ügyfeleinket  akár 700 Mbit sávszélességgel szolgáljuk ki.

Az internet szolgáltatás igényléséhez nincs szükség televízió szolgáltatás meglétére, az önállóan is kérhető. Az előfizetéshez szükséges kábelmodemet cégünk biztosítja az előfizetők részére. A szerződéskötést követően szerelő csapatunk a kért helyiségbe kiépíti a vezetéket, majd informatikus kollégánk telepíti a modemet, csatlakoztatja a számítógéphez, ha szükséges beállítja a levelezést és segítséget nyújt a szolgáltatás használatához.

Amennyiben Ön előfizetőnk szeretne lenni, kérjük ismerje meg az új előfizetőknek szóló akciónkat.

Cégünk 2017. január 1-jétől újabb területeken is szolgáltat. Az új területeken az eltérő műszaki okok miatt más díjcsomagokat és árakat alkalmazunk. Az egyes területekhez a következő települések tartoznak:

Terület I.

Celldömölk, Celldömölk-Alsóság, Celldömölk- Izsákfa, Kemenesmihályfa, Kemenessömjén, Tokorcs, Kemenesmagasi, Mersevát Kemenesszentmárton és Vönöck

Terület II.

Iván, Pusztacsalád, Rábapaty, Jákfa, Simaság, Ikervár, Bősárkány.