FULL HD felbontású televízió, több mint 120 digitális program. tovább

Akár 300Mbit/s-os InterNet magas rendelkezésre állásal. tovább

Hagyományos készülékkel igénybe vehető telefon szolgáltatás tovább

Hagyományos analóg kábeltelevízió. tovább

RTL Most+ aktiváló kód

Kérje aktiváló kódját online ügyfélszolgálatunkon keresztül az https://online.cellkabel.hu címen!.

HBO GO regisztráció

Amennyiben Ön előfizet nálunk bármelyik HBO csomagra, úgy jogosult az HBO GO ingyenes igénybevételére. Az HBO GO regisztrációjához szükséges ügyfélszámot és kódot megtalálja az Online ügyfélszolgálatunkon. Ha még nem tette meg, kérjük regisztráljon! https://online.cellkabel.hu

Amennyiben Ön a Pr-Telecom zRt. ügyfele volt, új regisztráció szükséges. Előfordulhat, hogy új email címet indokolt használni az új regisztrációhoz (a régi és új regisztráció nem lehet azonos email címen!).

Új csatornakínálat 2021. január 5-től

Közzététel: 2020. december 8.

Érintett terület:
Ágfalva, Sopron Balf, Kópháza és Nagycenk.
Acsád, Bozsok, Bük, Cák, Csepreg, Gyöngyösfalu, Horvátzsidány, Iklanberény, Kiszsidány, Kőszeg, Kőszegdoroszló, Kőszegfalva, Kőszegpaty, Kőszegszerdahely, Lócs, Lukácsháza, Meszlen, Nemescsó, Ólmod, Peresznye, Pusztacsó, Sajtoskál, Szakony, Tormásliget, Tömörd, Vassurány és Velem.


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. január 5-én az alábbi változások lépnek életbe digitális kábeltv kínálatunkban.

 • Az ATV HD, Comedy Central HD, Film Cafe HD és Spektrum Home HD csatornák kizárólag HD minőségben lesznek elérhetőek kínálatunkban.
  A csatorna tulajdonosa 2021. január 12-én megszünteti az RTL Spike csatornát. Kínálatunkban ettől a dátumtól kezdve elérhetővé válik az új TeenNick csatorna.
 • A LifeTV HD a Prémium, Prémium Extra és Prémium Plusz programcsomagokban lesz elérhető.
 • Az OzoneTV HD a Prémium Extra, Popcorn és Prémium Plusz programcsomagokban lesz elérhető.
 • Az E! HD csatorna a HD+ programcsomagban lesz elérhető.
 • A Pesti TV a Prémium Extra programcsomag mellett, elérhetővé válik a Prémium Plusz programcsomagban is.
 • A csatorna tulajdonosa 2020. december 31-én megszünteti a Discovery Showcase HD és Fine Living HD csatornákat.
 • A csatorna tulajdonosa 2020. január 4-én megszünteti a History2 HD csatornát.
 • A médiaszolgáltatókkal történt megállapodások alapján, valamint az egyes csatornák szerepeltetésének vállalt időpontjának lejárata miatt, kikerül a kínálatból a Duck TV, English Club TV és az ORF1.
 • A már 2017. januárt 1-től nem értékesített Komfort programcsomagból kikerülnek az ATV és HírTV csatornák.FIGYELEM!

2021. január 5-én reggel, azon előfizetőinknél, akiknek automatikusan nem történik meg a csatornalista frissítés, az igénybevételhez szükséges berendezések (set-top box, digitális kábeles (DVB-C) vételre alkalmas TV) újrahangolása, a teljes csatornakínálat igénybevételéhez szükségessé válik.

Amennyiben nem történik sem automatikus, sem manuális csatornahangolás 2021. január 5-én reggel, az alábbi csatornák NEM lesznek elérhetőek az újrahangolásig az érintett készüléken:

22. ATV HD    24. HírTV    33. Comedy Cenral HD    37. Film4    52. Story4

PR Telecom volt ügyfeleinek figyelmébe!Tisztelt ügyfelünk!

Amennyiben Ön a Pr-Telecom Zrt ügyfele volt, bizonyára értesült róla, hogy Kőszegen, Nagycenken és a környező településeken 2020. december 1-jétől cégünk vette át a szolgáltatást a Pr-Telecom Zrt-től. Az alábbiakban tájékoztatjuk a szolgáltató váltással kapcsolatos tudnivalókról.

A szolgáltatás december 1-jétől jogfolytonosan, azonos pénzügyi és műszaki feltételek mellett folytatódik.

Amennyiben eddig csoportos beszedéssel fizette számláját, úgy a csoportos felhatalmazása cégünkre vonatkozóan is érvényes marad.

A csoportos beszedés sikertelensége esetén (2020. december), automatikusan újra fogjuk indítani a levonást a 2021. januárjában, az aktuális hónappal együtt.

Sajnos a banki rendszerekben tapasztaltuk, hogy kérésünk ellenére nem volt 100% -ig végrehajtva az új szolgáltató átállítása, amiért elnézést kérünk az érintett Ügyfelektől!

Számláit Online ügyfélszolgálatunkon keresztül bankkártyás fizetéssel ki tudja fizetni a https://online.cellkabel.hu oldalon. Ha ön jogi személy számláját utalással egyenlíti ki, kérjük, hogy a számla végösszegét ezentúl a 10201006-50079863-00000000 bankszámla számra utalja.

Az ügyintézés és hibabejelentés telefonszáma megváltozott. Ezentúl közvetlenül a kőszegi, illetve a nagycenki ügyfélszolgálatunkon tudnak jelzést tenni. Amennyiben üzenetrögzítő jelentkezik, kérjük hagyjon üzenetet, kollégáink visszahívják! Kőszegi irodánk telefonszáma: +36 94 655052, nagycenki ügyfélszolgálatunk telefonszáma: +36 99 655001.

Kérdés esetén munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a levélen szereplő elérhetőségeken.

Amennyiben ön használta a @pr.hu végződésű email címét, úgy az 2021. február 28-án meg fog szűnni. Kérjük, hogy minden Önnek fontos regisztrációt, legyen az ügyfélkapus regisztráció vagy közösségi oldal, mielőbb regisztráljon át más email címre. 2021. február 28-a után az email cím hozzáférését nem áll módunkban visszaállítani. A jelenlegi email címével megegyező más domain-be tartozó címet létrehozunk Önnek és annak adatait 2021. január 31-ig email-ben megküldjük a @pr.hu végződésű email címére.

Üdvözlettel: Celldömölki Kábeltelevízió Kft.

Tisztelt Ügyfelünk!

A Celldömölki Kábeltelevízió Kft. számára kiemelten fontos ügyfelei és munkatársai egészsége. A koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében ügyfélszolgálati irodáinkat november 2-ától visszavonásig ZÁRVA tartjuk. Kérjük, hogy ezen időszakban ügyeiket, lehetőség szerint telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy e-mail-en intézzék!

Telefonszámunk: +36 95 423423
Amennyiben üzenetrögzítő jelentkezik, kérjünk hagyjon üzenetet, kollégánk minden esetben vissza fogja hívni, amennyiben megadja elérhetőségét!

A szolgáltatással kapcsolatban e-mail-ben az ugyfelszolgalat@cellkabel.hu címen kereshet bennünket.

AKCIÓ! E-számla kedvezmény!


Tegyen a környezetéért! Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkba és váltson elektronikus számlára, spóroljon havi 150 Ft-ot!

Ha elektronikus számlára vált és számláját online ügyfélszolgálatunkon keresztül bankkártyával, vagy csoportos beszedéssel fizeti, úgy havi 150 Ft E-Számla kedvezményben részesítjük!

Online ügyfélszolgálatunk az alábbi linken érhető el: https://online.cellkabel.hu. Éljen a lehetőséggel!

Akciónkban a lejárt számla tartozással nem rendelkező ügyfelek vehetnek részt!
Akciónk visszavonásig érvényes!

Számlák kifizetése!

 1. Csoportos beszedés a magán előfizetők esetén a számla kifizetésének legkényelmesebb és legolcsóbb fizetési módja. Ön felhatalmazza a bankját, hogy a szolgáltató meghatározott időszakonként (havonta) beszedje a bankszámlájáról a szolgáltatói számla összegét. Használatához rendelkeznie kell bankszámlával. A felhatalmazást megadhatja a bank internetes alkalmazásában (E-bank), számlavezető bankja telefonos ügyfélszolgálatán, vagy személyesen a bankfiókban. A felhatalmazás során lehetősége van meghatározni egy limitet, amelynél magasabb összeget a szolgáltató nem emelhet le a bankszámlánkról.

  A csoportos felhatalmazáshoz meg kell adnia cégünk azonosítóját, ami a következő: A11922399, illetve a Szerződés számát, amit a számlája jobb felső részében talál (piros nyíl mutatja).


  Szerződés számát megtalálja a számláján, a piros nyíl mutatja a helyét!

 2. Számláit Online is kifizetheti, akár regisztráció nélkül is az https://online.cellkabel.hu weboldalon keresztül! Ez a csoportos beszedést követően a legegyszerűbb, és minden tekintetben a legolcsóbb fizetési módszer. Amennyiben regisztrál rendszerünkbe, úgy most 150 Ft-ot spórolhat havonta, ha elektronikus számlát igényel!
 3. iCsekk QR kódos befizetési lehetőség okostelefonnal. A sárga csekken található QR kód beolvasásával csekkjét feladhatja postai sorbanállás nélkül. A fizetéshez bankkártya és egy mobil telefon készülék szükséges. Részletek a Magyar Posta weboldalán ide kattintva!

 4. Online csekkbefizetés számlavezető bankjának internetes bankjában: A számlavezető bankjának internet banki felületén vagy okostelefonos alkalmazásban lehetősége van csekkjét befizetni. A részletekről érdeklődjön számlavezető bankjánál!

 5. Banki átutalás (kizárólag intézmények és cégek esetén):

  Az átutaláshoz szükséges adatok:
  Kedvezményezett neve: Celldömölki Kábeltelevízió Kft.
  Bankszámla szám: 10201006-50079863-00000000
  Számlavezető bank: K&H Bank
  Közlemény: szerződés szám (a számla jobb felső részén található, kizárólag csak a szám megadás szükséges)


  Szerződés számát megtalálja a számláján, a piros nyíl mutatja a helyét!